zaterdag 13 november 2021

Cadeau

Vandaag is op veel plaatsen Sint aangekomen, voor mijn gevoel komt hij steeds vroeger ­čśë. De bladeren hangen nog aan de bomen.... maar een blik in de agenda doet mij beseffen dat hij echt al over 3 weken zijn pakjes moet rondstrooien. Gezien de omstandigheden van deze tijd en het besef dat bestellingen soms ook wat langer onderweg zijn is het slim om niet te lang te wachten met het bestellen van je bijzondere cadeautjes. 

In de winkel is een ruim assortiment Muud-tassen aanwezig. Maar als je zeker wilt zijn van de levering van je favoriete tas, zorg dan dat je niet te lang wacht met je bestelling. Een aantal items zijn echt razend populair
In onze webshop vind je een groot assortiment. Als iets niet op voorraad is hebben we nog tijd om dit te bestellen voor de feestdagen. Maar Muud heeft steeds meer prachtige dingen in het assortiment, ook voor borduursters en kappers. Je kunt het hele assortiment van Muud ook terugvinden op Muudstore.com Zie je wat leuks! Wij bestellen het voor je.2 opmerkingen:

  1. Muud heeft een geweldig mooi assortiment.
    Eens kijken wat er op mijn lijstje voor de Sint belant ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is wel een prachtig assortiment, maar niets voor mij. Maar ik geniet van de plaatjes.

    BeantwoordenVerwijderen