woensdag 3 november 2021

Energie

De ene dag is de andere niet. Op en of andere manier gaf deze dag heerlijk veel energie. Misschien was het 't prachtige najaarsweer (vrijwel de hele dag zonnig en windstil), het feit dat ik bijna alle Zierikzee-pakketten op de post kon doen, de leuke klanten die ik verder kon helpen met hun projectje of zoektocht?

Een super-afsluiter was aan het eind van de dag. Anja en Stefanie kwamen met koffertje en dozen - gevuld met Zeeuws brei- en haakwerk -  binnenwandelen want Omroep Zeeland kwam langs om opnames te maken. En Anja liet mij terloops het Zierikzee-vest-in-wording zien, ik ben verliefd 😍!


Met onze winkel als decor vertelden Anja en Stefanie tegen Omroep Zeeland honderduit over......... eh, ja. Da's nog even een verrassing natuurlijk. Ik kan je wel vertellen dat deze dames helemaal geen moeite hadden om het interview tot een goed einde te brengen. Waar het hart vol van is, zoiets 😁.
Wij zijn uiteraard net zo nieuwsgierig naar het uiteindelijke resultaat, maar dat gaat nog even duren. We houden jullie op de hoogte. In de hitte van het gebeuren vergaten we eigenlijk om foto's te nemen. Anja maakt nog een 6-seconden filmpje, waarin ik iets mompel over handgeverfde strengetjes!Verhip! Terwijl een heftige hagel- en onweersbui tegen de ramen kletterde realiseerde ik dat het rekje nog buiten stond........ ieks! Dat is er bepaald niet droger op geworden 😁.

Al met al een heerlijke dag! Er gebeurt weer van alles, nieuwe projectjes, onderzoeken, ontwikkelingen, héérlijk! Natuurlijk hoef je niet tot januari te wachten om meer te weten toe komen over Zeeuws brei- en haakwerk. Je volgt het allemaal op deze blogs:

Over de visserstruien:

over ander Zeeuws brei/haakwerk:

of alles tegelijk via Facebook:

of gewoon bij mij! 😊

 2 opmerkingen: