Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 24 november 2021

Filmpje

Never a dull moment hier, he? Soms gebeurt er weer van álles, het liefst álles tegelijk. Zo stond gisteren de winkel weer vol met lampen en filmapparatuur, volle bak dus. Als 3 musketiers waren we weer veel Zeeuws breiwerk aan het promoten.Hoe het filmpje er uiteindelijk uit komt te zien? Geen idee. En wanneer? Onbekend! Maar natuurlijk kunnen we wel een filmpje óver het filmpje laten zien. Ter inspiratie...........

Intussen is het prachtige Zierikzeese vest ook bij ons in de winkel beland, dus mocht je een kijkje willen nemen: morgen is de winkel weer open!

4 opmerkingen:

 1. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat hoor. Tja een vrouw weet toch wel het verschil tussen vest en trui. Maar misschien omdat hij dichtgeknoopt was leek het een trui ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het filmpje van het filmpje was erg leuk om te bekijken!
  Ben benieuwd naar het echte filmpje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb het patroon van het vest besteld. Zoo gaaf. Project voor volgend jaar. Ik zou me eens kunnen vervelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk filmpje. Mooi om even in je winkel te kunnen kijken

  BeantwoordenVerwijderen