zaterdag 6 november 2021

Aangevuld!

Het blijft even slikken hoor, zo'n late dienst op vrijdag en dan zaterdagmorgen fris en fruitig om 9 uur de winkel opendoen. Het hoort er allemaal bij maar vandaag voelde ik me wat krakkemikkig. Om niet te verzakken in zieligheid heb ik maar eens wat actie ondernomen en weer handgeverfde strengen (jaaa, die uit het oude AEG-tje!) te fotograferen voor de webshop. Ik kwam niet zo heel ver ­čśé, maar de merino-sokkenwol staat er in! (de rest: zijde-mohair, tweed, zebra's en lace volgen volgende week)Deze merino sokkenwol is geschikt voor een paar sokken t/m maat 46. Superzacht en z├ęker ook geschikt voor sjaals. Prikt ├ęcht niet!
De combinatie stenen winkel en een webwinkel is soms lastig. Soms verkoop ik de strengen overdag en vergeet ik het uit de webshop te halen. En als ik denk dat er te veel is verkocht en de spoeling een beetje dun wordt, haal ik de hele rubriek uit de webshop. Maar nu is de categorie Merino Sock in elk geval t/m dinsdag helemaal up to date en aangevuld. 

Volgende week - hoop ik - de rest. Ik kreeg vandaag weer kilo's bleke strengen binnen, die smeken om kleur. Wordt vervolgd!


1 opmerking: