Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 6 november 2021

Aangevuld!

Het blijft even slikken hoor, zo'n late dienst op vrijdag en dan zaterdagmorgen fris en fruitig om 9 uur de winkel opendoen. Het hoort er allemaal bij maar vandaag voelde ik me wat krakkemikkig. Om niet te verzakken in zieligheid heb ik maar eens wat actie ondernomen en weer handgeverfde strengen (jaaa, die uit het oude AEG-tje!) te fotograferen voor de webshop. Ik kwam niet zo heel ver 😂, maar de merino-sokkenwol staat er in! (de rest: zijde-mohair, tweed, zebra's en lace volgen volgende week)



Deze merino sokkenwol is geschikt voor een paar sokken t/m maat 46. Superzacht en zéker ook geschikt voor sjaals. Prikt écht niet!




De combinatie stenen winkel en een webwinkel is soms lastig. Soms verkoop ik de strengen overdag en vergeet ik het uit de webshop te halen. En als ik denk dat er te veel is verkocht en de spoeling een beetje dun wordt, haal ik de hele rubriek uit de webshop. Maar nu is de categorie Merino Sock in elk geval t/m dinsdag helemaal up to date en aangevuld. 

Volgende week - hoop ik - de rest. Ik kreeg vandaag weer kilo's bleke strengen binnen, die smeken om kleur. Wordt vervolgd!


1 opmerking: