Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 26 november 2020

Oh Dennenboom.....

Elk jaar proberen we het in de straat extra gezellig te maken in December. Dit jaar werd het kerstboompje wel erg vroeg bezorgd (naar mijn idee dan, maar ik ben een "late kerstversierder"). Terwijl het carillon nog minstens een week "Zie de maan schijnt" klepelt heb ik op de radio de eerste kerstliedjes al weer gehoord. (aaaaarggghhh, nog 5 weken elk uur "Last Christmas" of  "Driving home" - afgrijselijk!)

Het boompje mag gerust al voor de winkel staan maar het kan nog even duren voor-ie lichtjes krijgt of wat versiering. Alles op zijn tijd hoor 😉. Maar als je nog wat wilt haken voor Kerst moet je nu wel langzamerhand beginnen, dus vooruit maar:

Dit schattige kerstboompje kun je gebruiken voor een slinger, een hangertje of aan een cadeautje. Je maakt er zo een paar van wat restjes. 


Het patroontje is van Lilleliis, je vindt hier een Engelstalig filmpje hoe je dit haakt. Wil je liever een patroon, dat kun je kopen via Etsy of rechtstreeks via de website van Lilleliis (ook in het Nederlands).

Morgen ben ik weer aan het werk in het verpleeghuis, Ali neemt de honneurs waar. Zaterdag sta ik weer tot jullie beschikking.


3 opmerkingen:

  1. Mooi zijn deze kerstbomen, thx voor de link.
    Groetjes Sofie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. (Kerst)boompjes onder versiering vind ik ook altijd erg mooi. Dus wat mij betreft helemaal niet erg dat het boompje voor jullie winkel nog "kaal" is ;-)
    Leuk boompje om te haken!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...