Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
donderdag 12 november 2020

Sfeer

Zo'n weekje vakantie is nog best eh, druk 😉! Gelukkig ben ik morgen ook nog vrij en kan ik een beetje gaan opruimen in de winkel. In het atelier breek je de benen over dozen, een rek met wolletjes die maar niet drogen willen, bestellingen die opgehaald moeten worden en nog veel meer. Klaar met het werk in de winkel ben ik toch nooit, daar heb ik me al lang bij neergelegd.

Omdat we nu veel tijd binnen in ons huis doorbrengen zijn veel mensen al vroeg met kerstversieringen bezig. Als je graag zelf iets maakt heb ik nog 2 prachtige ideeën voor je:


Marga, die ook het mooie Kerstdorp ontwierp, maakte deze sfeervolle kerstster én dit prachtige kersboompje. Je kunt deze patronen ook weer bestellen via haar Facebookgroep of haar mailen via margavandijk62@gmail.com.


We hebben de garens die Marga gebruikte op voorraad (ook nog in verschillende tinten wit, off white en ecru). Helaas ontbreekt het me aan tijd om al deze mogelijkheden in de webshop te zetten. Wil je garens bestellen voor deze projectjes en woon je niet in de buurt? Bel dan even (yep, morgen ben ik er zelf een keer) of mail even naar info@blij-dat-ik-brei.nl - dan komt het helemaal goed!

2 opmerkingen:

  1. Die kerstboompjes vind ik heel leuk en staan echt op mijn lange to-do-lijstje hoor.
    Ja drogen zal wel lang duren met deze hoge luchtvochtigheid. Hopelijk kun je morgen nog veel dingen doen.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...