Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 24 november 2020

Optimist!

Het zal je niet verbazen, ik ben optimistisch van aard 😉. Meestal dan toch. Ik heb ook altijd een onwrikbaar vertrouwen in wat ik kan doen in een dag. Niet geremd door enige vorm van terughoudendheid denk ik altijd dat ik onvermoeibaar steeds iets méér kan presteren in een uur, een morgen of een avond. Snelheid komt met de jaren, verstand zelden 😂. Dus toen ik vorige week de verrassingspakketten lanceerde had ik natuurlijk niet ingeschat dat ik misschien niet genoeg strengetjes zou hebben (tenslotte moeten de abonnementsstrengetjes ook nodig in de week worden gelegd). Gelukkig lagen er nog genoeg blanco draadjes op zolder! De verfpannen aan vandaag......




Natuurlijk verklap ik niet welk strengetje voor welk pakketje is....! Maar het meeste gaat de winkel niet halen 😁😁. Ik ben ook heel optimistisch over hoe lang het duurt om te drogen - het droogt altijd zó lekker in november. En ook optimistisch over de levering die nog binnen moet komen vanuit Zwitserland. En ook over die uit Denemarken...

Ik heb altijd gezegd dat mijn ietwat chaotische kinderen dat hebben van hun vader. De laatste tijd ben ik daar niet meer zo zeker van.

Niet vergeten: morgen - woensdag 25 november - is de winkel gesloten. Donderdag zijn we weer de hele dag open, vrijdag draai ik mijn dienstje weer in het verpleeghuis en doet Ali de toko en zaterdag ben ik er zelf weer. 
't Gaat allemaal goed komen! Denk ik.









3 opmerkingen:

  1. Precies, alles komt in orde. Maar pas wel op je zelf hoor. Veel verf plezier en werkse.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind je een geweldig mens! En geniet van je humor en je zelfspot.
    Vergeet svp niet(!) dat we allemaal graag willen dat je nog langer meegaat dan vandaag....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je tekst tovert een glimlach op mijn gezicht ;-)
    Prachtige kleuren allemaal.
    Pas goed op je zelf. Fijne week verder.

    BeantwoordenVerwijderen