Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 3 november 2020

Mary Jane's Tearoom

Al ergens in 2012 blogde ik voor de eerste keer over de schattige patroontjes van Mary Jane's Tearoom. En nog steeds kunnen de schattige patroontjes me erg bekoren.

Alle patroontjes zijn geschreven in het Engels en voorzien van heel veel uitleg en foto's. Maar niet iedereen is even handig in het lezen van het Engels. Goed nieuws is er dan ook voor iedereen die graag een Nederlands patroon wil: een aantal van deze patronen is vertaald!

Zoals deze snoezige meisjeskatten, je bestelt het patroon via Etsy


En deze beertjes kun je toch niet weerstaan?
Het patroon bestel je hier


En aangezien je de komende weken nóg meer aan huis gekluisterd zal zijn:
Deze dametjes zijn té lief om niet te breien!


*******


1 opmerking:

  1. de beertjes heb ik gebreid zijn zo leuk. Heb ook al een keer een pop gebreid van Mary Jane zo leuk om te doen wel alles met de originele wol.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...