Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 10 november 2020

Bezig

Op een of andere manier lukt mij dat niet zo goed: niets doen... vrije dagen vullen zich als een spons met van alles en nog wat. Vandaag moest er nodig wat geverfd worden:Zo'n 50 strengetjes hangen te drogen, maar dat wordt nog een dingetje met dit weer. Ik verwacht niet dat ze voor het eind van de week droog zijn, maar geen nood - nog genoeg moois in de winkel én op de pennen. Dit moet ook eindelijk eens af (de kleuren zijn levendiger, deze foto is bij avondlicht genomen).


Vanavond, vanavond ga ik niks doen 😉😉

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...