Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 20 november 2020

Kleine projectjes

Nog één weekend en dan zit mijn andere-job-vakantie er weer op. Jullie zullen er niets van gemerkt hebben, want de winkel en het bloggen liep als vanouds door maar ik kon die paar extra vrije dagen erg waarderen! Een paar héle vrije zondagen, wat minder vroege wekkers, extra tijd om wol te verven en te handwerken, yummie (stilzitten is geen optie)! Maar aan alles komt een eind, ook aan deeltijd-vakantie. 

De tijd vliegt echt. Niet alleen als je vakantie viert. Over 5 weken vieren we al Kerst. Ik zocht nog wat leuke kleine projectjes op die ook leuk zijn om aan een cadeautje te hangen en/of op de post te doen.

Deze leuke kaartjes zijn van Jellina

Deze leuke cadeau-hangertjes vond ik op verschillende sites, je vindt hier een beschrijving.

en deze is ook heel erg leuk om met kinderen te maken:


Je vindt de uitleg hier. De basis is een gehaakt lintje, maar breien kan ook en een gepunnikt strookje is uiteraard ook mogelijk. I.p.v. gehaakte kralen kun je ook kiezen voor echte kralen. Genoeg te doen!

In de loop van mijn blog-jaren verzamelde ik al veel rondom Kerst. Onder het label kerst vind je alle terug.

3 opmerkingen:

 1. Heerlijk en lastig tegelijk al die leuke kleine dingen die je voor kerst kunt maken.
  Ieder jaar haak ik iets kleins voor vriendinnen die ook van knutselen en haken houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat er tijd was om van alles en nog wat te doen en even geen vroege wekker.
  Leuke kerstideetjes komen er voorbij. Altijd leuk zulke kleine projectjes.
  Goed weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke pakketten, maakte je. Ik vind de cadeautjes ook super leuk om een cadeau te gaan versieren, thx voor de tip en link naar het patroon.
  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...