Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 14 november 2020

Sterretjes!

Zo, de week zit er weer op! Nu ga ik (weer) genieten van 3 vrije dagen, alleen de voorpret al 😊😊.

Voor het weekend heb ik een leuk ideetje gevonden, mooi in de aanloop tot de feestdagen:


Foto en patroon: Frankie Brown - Woven Stars

Deze lieve, gebreide sterretjes zijn ideaal om je restjes mee op te maken. Leuk voor straks op een kaartje, bij een cadeautje. Met textielverharder kun je ze ook winter/buitenhard maken.
Je vindt het gratis (Engelse) patroon op Ravelry.

Fijn weekend allemaal!


3 opmerkingen:

 1. Wat een leuk patroontje, ik heb heeeeeel veel restjes. Ik heb het patroontje gelijk opgeslagen hoor. Geniet van de vrije dagen hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O wat een leuk patroon, jammer dat het geen haakwerkje is
  want een engels breipatroon is net iets te moeilijk j.s

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sorry van mijn vorige reactie, ben eruit met het patroon dank zij een goede vriendin ,ze zijn echt mooi
  Gr j.s

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...