Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 25 november 2020

Even praktisch

Vandaag werd ik uiteraard - hoe voorspelbaar - met mijn neus op de feiten gedrukt: een dag heeft maar 24 uur en een paar uur daarvan slapen is best handig. Daarnaast ben ik natuurlijk met mijn mooie plannen ook afhankelijk van leveranciers. Morgen gaan de eerste verrassingspakketten op de post, een aantal pakketten gaan vrijdag of begin volgende week - niet alle strengetjes zijn helemaal droog 😁 en nog niet alles is geleverd. Helaas is het luxe sokken-pakket al uitverkocht. Jammer genoeg kan ik niet alles wat daar in hoort nog op tijd nabestellen, wil je toch nog jezelf of iemand verrassen met een sokkenpakket, dan kun je uiteraard het "gewone" sokkenpakket  kiezen (of een van die andere survival). Daar zitten minder extra's in maar is nog steeds superleuk!

Wil je voor de Kerstdagen nog zeker zijn van een bol unicat-naar-wens? Wacht ook dan niet te lang met bestellen. Hoewel de levertijd nu meestal maar ca. 2-3 weken is, wordt het toch krapjes als je te lang wacht. Ook de leverancier heeft te maken met extra bestellingen (en misschien Corona-quarantaines?).


Natuurlijk mag je altijd even een mailtje doen over de actuele voorraad. Ik heb aardig wat in de winkel staan (maar nooit alle 150 kleuren), ik kan altijd een foto maken om een keuze te maken.


En uiteraard geldt dat ook voor andere bestellingen. Ik probeer zo goed mogelijk alles bij te houden maar ik heb geen dubbele voorraad, soms verkoop ik het uiteraard ook in de winkel (en vergeet ik prompt het aan te pakken in de webshop).


Mistletoe - patroontje vind je hier
en hier vind je nog een filmpje met uitleg:








Geen opmerkingen:

Een reactie posten