Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 7 november 2020

Muud

In mijn dagelijkse doen kan ik een beetje slordig zijn (vraag het manlief....!). Door de drukte van de dag sleep ik pennen, scharen, notities, boeken, naalden, bollen wol en patronen van hot naar her. Ik weet uiteraard precies waar alles onlogischerwijs zou moeten liggen ("nee, ik ben nooit wat kwijt") als iedereen er nou maar met zijn handen af zou blijven 😁. Ali heeft de scharen in de winkel al met een touwtje vastgebonden, pennen hebben we voor een leger en ik heb een indrukwekkende hoeveelheid reserve brei-naalden als ik weer eens wat niet-zo-gauw kan vinden. Toen de geweldige collectie van Muud mijn pad kruiste was ik dus helemaal verliefd!


Dit ís het, natuurlijk!

Maar ja, op plaatjes lijkt alles natuurlijk prachtig dus ik besloot pas om iets van deze mooie collectie in te kopen nadat ik het in het echie had gezien en gevoeld. Misschien had ik dat beter niet moeten doen 😊 of had ik Ali beter op afstand moeten houden die dag.... want toen al die tassen en opbergers op de grond waren uitgestald begon hij te glimlachen en te aaien en te knikken en...... te bestellen !


Over Muud:

Muud is een Deens merk dat zich richt op het ontwerpen van luxe, handgemaakte, leren accessoires. De tijdloze producten zijn een weerspiegeling van de Scandinavische mindset, deze invloed zie je ook terug in de stijl en functionaliteit van de producten.

Oorspronkelijk specialiseerde het bedrijf zich in tassen en accessoires voor kappers en visagistes, aangezien er op dat gebied een gebrek was aan producten die mooi maar ook praktisch waren. De simpele maar efficiënte ontwerpen werden al snel ontdekt door mensen uit de handwerk-community, die ook op zoek waren naar een manier om hun benodigdheden op een fijne manier op te bergen en mee te nemen. Zo is ‘Muud Knitting’ ontstaan, een onderdeel van de collectie dat zich specifiek richt op de ultieme uitrusting voor iedereen die van handwerken houdt. De tassen, etui’s en opbergers zijn speciaal ontwikkeld om in alle behoeftes, bij het breien of haken, te kunnen voorzien.

Als merk onderscheidt Muud zich door de unieke Deense designs, gecombineerd met een passie voor ambachtelijke verwerking van premium en duurzame materialen. De ontwerpen gaan vanaf de Deense tekentafel rechtstreeks naar de eigen fabriek in India. Als materiaal worden alleen de huiden gebruikt van lokale melkkoeien die een goed en vrij leven in de Indiase natuur hebben gehad. Het leer wordt gekleurd met verf afkomstig uit Duitsland, om te kunnen garanderen dat het aan strenge Europese kwaliteitseisen voldoet. Het leer dat wordt gebruikt, is dus duurzaam geproduceerd met een focus op dierenwelzijn en het streven is om een minimale impact op het milieu te hebben.
Deze week kwam de helft van onze bestelling binnen. Ik heb de artikelen in onze webshop gezet.
De artikelen die je daar vindt blijven in onze vaste collectie. Ze zijn leverbaar in Whisky en Black.
Nog niet alles is geleverd (volgende week komt er weer een zending), kijk daarom dus even bij de voorraad of bij de levertijd bij de beschrijving. Wil je er zeker van zijn dat iets bij ons op voorraad is, bel of mail dan even voor de zekerheid. We bestellen met regelmaat na.


 Wil je jezelf of iemand anders eens trakteren met iets écht moois en blijvends? Kijk dan eens rond in de webshop of kom langs in de winkel om alles in het echt te bewonderen!

Fijn weekend, allemaal!

6 opmerkingen:

 1. Ik had het al in een winkel gezien. Tis supermooi, maar door de pittige prijzen word ik nog niet (nog niet ;-) ) hebberig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg mooi, maar ook wel erg duur!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Verliefd ... wauw ... ik ga eens even neuzen in de webshop ...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een mooie tassen. Ik zie die ronde al hier bij de leren bank staan. Ze zijn prijzig, maar zulk mooi leer en zo’n mooi ontwerp, ja dat kost geld. Maar de tassen gaan vast jaren mee. Ik ga nog eens goed kijken en denken...

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...