Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
woensdag 11 november 2020

Subtiel

De eerste koude, mistige dagen en nachten hebben we al achter de rug en in sommige delen van Nederland was er al nachtvorst. Heerlijk, laat maar komen, die winter. Die 18 graden in november is aan mij niet besteed 😊. Tijd voor wanten, mutsen en warme sokken!


Carmen van New Leaf Design ontwierp 4 prachtige sokkenpatroontjes met een subtiel motiefje. Ze breide deze o.a. van Scheepjes Our Tribe wat ook een subtiel verloop heeft. De sokken worden gebreid van teen naar boord, hebben een spie én een hielflap voor de perfecte pasvorm. De patronen zijn in het Nederlands en/of Engels.
Je kunt er meer over lezen op haar blog, je vindt daar ook de links om te bestellen en een kortingscode voor de snelle beslisser.


Volgende week gaan we nog iets leuks doen met sokken en sokkenwol. Zodra alles binnen (en droog) is komt er weer een nieuw sokken-verrassingspakket, stay tuned!

2 opmerkingen:

  1. Tja, met het warme novemberweer zijn winteraccessoires nog even niet nodig. Maar leuke sokken zijn een fijn alternatief. Dan kunnen we weer lekker aan de slag.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nee het is raar weer. Maar warm met regen hoeft niet. Liever koud met een zonnetje hoor.
    Mooie sokken hoor.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...