Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 11 november 2020

Subtiel

De eerste koude, mistige dagen en nachten hebben we al achter de rug en in sommige delen van Nederland was er al nachtvorst. Heerlijk, laat maar komen, die winter. Die 18 graden in november is aan mij niet besteed 😊. Tijd voor wanten, mutsen en warme sokken!


Carmen van New Leaf Design ontwierp 4 prachtige sokkenpatroontjes met een subtiel motiefje. Ze breide deze o.a. van Scheepjes Our Tribe wat ook een subtiel verloop heeft. De sokken worden gebreid van teen naar boord, hebben een spie én een hielflap voor de perfecte pasvorm. De patronen zijn in het Nederlands en/of Engels.
Je kunt er meer over lezen op haar blog, je vindt daar ook de links om te bestellen en een kortingscode voor de snelle beslisser.


Volgende week gaan we nog iets leuks doen met sokken en sokkenwol. Zodra alles binnen (en droog) is komt er weer een nieuw sokken-verrassingspakket, stay tuned!





2 opmerkingen:

  1. Tja, met het warme novemberweer zijn winteraccessoires nog even niet nodig. Maar leuke sokken zijn een fijn alternatief. Dan kunnen we weer lekker aan de slag.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nee het is raar weer. Maar warm met regen hoeft niet. Liever koud met een zonnetje hoor.
    Mooie sokken hoor.

    BeantwoordenVerwijderen