Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 5 november 2020

Te veel.......

Naast mijn toetsenbord ligt een kladje met daarop een lijstje met onderwerpen waar ik binnenkort over wil bloggen (nou, eigenlijk stikt het van de kladjes, maar af en toe groepeer ik die vodjes tot een lijstje waar ik vervolgens weer driftig in loop te krassen, pijltjes trek, datums erbij krabbel tot het onleesbaar wordt en er nodig een nieuw kladje moet worden gemaakt). Wie wel eens in de winkel is geweest kent mijn kast bij de kassa waar ik al mijn bestel-kladjes op plak, zoiets dus maar dan bij de PC. Afijn, ik keek vanavond het lijstje eens na: ondoenlijk..... er spookt te veel door mijn hoofd, er is té veel leuks om over te schrijven.

Wat eerst ? Dat er weer nieuwe kleuren aan de Unicat-Hunter&-serie zijn toegevoegd?Waanzinnig mooi, he? 
Dit weekend ga ik de nieuwe kleuren bestellen - levertijd 2 weken.
En verkrijgbaar in 5 lengtes!

Of dat de hele tafel (die ooit bedoeld was om stof te knippen, whahahaha) vól ligt met de mooste boekjes en magazines? Dat er nieuwe "Boven de Wolken" boekjes zijn? Dat leuke sokkenboek Sock You Two? Of deze dikke pil van wel meer dan 500 bladzijden. vol breitechnieken, steken, uitleg en projecten? Als je een naslagwerk voor breien zoekt, dan heb je het nu echt gevonden: Ons Breiboek


Of dat er weer een nieuwe stapel Zeeuws Schortenbont is binnengekomen (en dat ik opgelucht was dat het toch weer geleverd werd...), méters voor al die leuke Zeeuwse mondkapjes 😉😉.

En dan volgende week... morgen draai ik nl. nog een late dienst en dan ben ik zomaar 2 weken vrij van mijn ándere job. Zo'n luxe, die doorbetaalde vakantiedagen 😁. Dan ga ik eerst eens een dag of twee bijkomen maar er staat nog van alles op mijn to-do lijstje, waaronder kilo's wol verven. Zó'n zin in!
De winkel is gewoon open hoor, maar dan heb ik gewoon even wat meer tijd. Misschien komt mijn trui wel af....

Dit weekend ga ik weer een nieuwe bestelling doen van de Maya-bollen


Lees hier alle berichten nog maar eens na over dit prachtige garen!
Als je voor maandag bestelt, gaat je bestelling nog mee. Levertijd ca. 7-10 dagen.


Tja, en dan nog zo'n heerlijke doos die binnenkwam..........
Maar dit moet ik eerst nog even uitpakken en dit verdient zéker een aparte blogpost!
Wordt vervolgd.........
Stay Tuned 😁

4 opmerkingen:

 1. Wat heerlijk dat je straks vakantie hebt. Niet te vol plannen hoor, ook gewoon genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zoveel moois altijd opnieuw, en zo weinig tijd soms om dit allemaal te testen, een patroon te zoeken, dromen, boekjes doorbladeren, kortom onze heerlijke hobby!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijke blogpost om te lezen. Je enthousiasme spat er af.
  Veel plezier de komende weken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. aah, zo mooi allemaal, maar mijn ogen gaan vooral blinken van die laatste sneak peeks. Ik zoek al keilang naar mooie en handige opslag voor mijn uitwisselbare naalden en kabbels. Dus super benieuwd hier!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...