Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 15 augustus 2020

Mirakel !

Oooooh, wat is dit héérlijk! De temperatuur is gedaald, zelfs bínnen een beetje. Ik kan alles nog bewegen, alles doet het nog, ik sliep zowaar (bijna) de hele nacht in mijn eigen bed- geen gesjouw met ventilators, geen bank - ik voel iets dat lijkt op energie en ik laat geen zweetspoor achter. Yes! We zijn er weer 😉. En gelukkig ervaar ik dat niet alleen want er kwamen zowaar weer aardig wat klanten naar de winkel en we durfden samen het woord "wol" weer hardop uit te spreken!

Nu durf ik ook weer deze prachtige bollen Miracle te laten zien die de vorige keer in een mum van tijd op waren:

Een tweede assortiment is binnengekomen en dinsdag volgt de rest. Ik blogde hier al eerder over dit garen, je vindt daar alle informatie. Bestellen kun je rechtstreeks via onze webshop. De voorraad is écht beperkt, dus wacht niet te lang met bestellen. Op is in dit geval ook echt op. Wil je een bol ophalen in de winkel? Bestel dan toch alvast in via de webshop ("betalen bij afhalen") om zeker te zijn van je exemplaar.

Deze gebreide sjaal zoals hierboven is gemaakt van 1 bol en er wordt gebreid met verkorte toeren, waardoor de golfjes ontstaan. Het patroon wordt bij je bestelling toegevoegd.
Dit licht-getwijnde garen is 100% katoen op bollen van 200 gram = 800 meter. Aan één bol heb je dus genoeg voor een sjaal. Het garen is leverbaar in 6 verschillende kleur-verlopen:

Je kunt uiteraard met dit garen ook prima haken! 

Héél fijn weekend allemaal!


2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie uitnodigende en prachtig ogende bolletjes!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb een bol gekocht in de eerste ronde. Het is schitterend garen!

    BeantwoordenVerwijderen