Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

woensdag 19 augustus 2020

Krukje

Er zijn dagen dat ik zo moe word van mezelf.... wat een chaoot, stresskip, raar typetje ben ik toch. De rest van de familie doet er nog een schepje bovenop. De dagen vliegen maar door en ik hou het nauwelijks meer bij. Afijn, al met al ben ik best bezig (jullie worden vast ook moe van mij, want ik schrijf altijd maar dat ik "bezig" ben). Is het niet met de winkel en de andere job dan wel met de verhuizing van kindlief (naar Meppel!- nóg verder), de bestellingen en mails en vergeet de moestuin niet. Ik kan geen boon of tomaat meer zien 🍅.

Ondertussen komt de winterwol-collectie binnen. Tot nu toe kon ik me nog verschuilen achter het hete weer maar volgende week lijkt het definitief voorbij te zijn (yes!!). Dus moet er plaats gemaakt worden. Dat schuif ik nog enkele dagen voor me uit (je mag altijd in de dozen achter kijken) want vanavond ga ik echt wat aan de gang met lapjes, strengen en kleurtjes. Da's ook werk maar ook zooooo leuk.

Vandaar vandaag nog een berichtje uit de "oude doos". Een hele tijd waren de krukjes niet leverbaar dus haalde ik dit item uit de webshop. Ondertussen is alles weer op voorraad dus kan het Zeeuwse Krukje weer gehaakt worden!We haakten met Durable Cosy Fine. In de webshop kun je uit een aantal standaard kleuren kiezen maar natuurlijk is er meer mogelijk. In de winkel kun je ter plekke je kleurtje uitkiezen en uiteraard kun je ook via mail je wensen duidelijk maken.Afijn, je begrijpt: hoor je even niets van me op dit blog, dan ben ik even bezig. Of in ben in slaap gevallen 😉.


2 opmerkingen:

  1. Meppel, ze komt dus naar Drenthe! Van harte welkom hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah, dus daar heeft ze wel een kamer kunnen vinden? Ik heb nog in de gaten gehouden of ik hier in Zwolle wat langs zag komen, maar helaas. Grappig, mijn man is net met een nieuwe baan begonnen in Meppel dus die treint nu heen en weer vanuit Zwolle. Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...