Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel idee├źn en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien ├ęn haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 6 augustus 2020

Zeemeermin

Het is er weer voor: Zeemeerminnen ­čśë! Niets zo lekker als een koele duik in de zee, deze week....
Ik blogde enkele weken over de leuke stokpoppen van Marga en nu heeft de Zeemeermin een tuimel-zusje gekregen, een plaatje!

Je kunt dit nieuwe patroon bestellen via de Facebookgroep van Marga of haar blog. Je kunt Marga ook direct mailen ( margavandijk62@gmail.com ). Bovendien krijg je het patroon van dit Lieveheersbeestje bij aankoop van een of meer patronen:

  

Vergeet niet dat we morgen en zaterdag open zijn van 9.00 - 13.00 uur!


1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...