Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 25 augustus 2020

Opruimen en plaats maken.........

Vandaag nam ik me heilig voor om NIETS in de winkel te doen. Na een paar pittige dagen bij mijn andere job kon ik wel een dag van niets-doen gebruiken. Het is bijna gelukt.... maar ook weer niet helemaal. Want ik was zaterdag zo bezig geweest om plek te maken voor de prachtige wintergarens dat ik een heleboel zomerbollen maar even in een paar dozen wegzette, achterin het atelier. Waar ik vandaag natuurlijk over struikelde.... dus, toch nog even wat mooie pakketten gemaakt. Want ik weet nu al dat er volgende zomer wéér mooie draadjes komen en daarom moet er echt plek gemaakt worden!


In de webshop vind je een aantal prachtige pakketten die flink afgeprijsd zijn. Van alle pakketten is er maar 1, op = op en weg = weg. 


Wil je een pakket ophalen in de winkel? Dan is het slim om toch alvast via de webshop te reserveren (kies "betalen bij afhalen").Deze week laat ik zeker nog een voorproefje zien van al het moois dat binnen is gekomen. Met dit weer krijg je vanzelf ook weer zin in warme projecten, toch?


PS: de rest van de dag heb ik me echt heel koest gehouden hoor!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...