Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

maandag 3 augustus 2020

Hitteplan

Het zal jullie vast niet zijn ontgaan dat het weer heet gaat worden deze week. Na vorige week vrijdag weet ik weer hoe deze warme dagen er bij mij inhakken - zeker nu ik nog 3 dagen in de week in de zorg werk. Op dit moment zijn de vrijdagen ook niet zo druk bij ons en Ali en ik hebben daarom besloten dat we voor deze week een beetje rustiger aan doen en deze week een hitteplannetje gaan volgen:


Woensdag & donderdag open van 9-17.00 uur
Vrijdag & zaterdag open van 9 - 13.00 uur
(op vrijdag ben ik er zelf niet, de rest van de week wel)

Toen ik vanavond nog wat ideeën zocht voor op dit blog kwam ik deze slippers tegen. Niet bepaald iets voor de komende week maar troost je: het wordt weer een keer koud!


Ik vond ze hier waar je een link vindt naar een Engels patroon en een Turks filmpje op Youtube. 
Het is niet meer dan een soort vierkant lapje gebreid met verkorte toeren. Als je verloop-garen gebruikt met een effen kleur krijg je een heel leuk effect.

Het zal wel aan deze rare tijd liggen maar ik kreeg bij het zien van dit lapje gelijk andere associaties 😉


Hou je taai, deze dagen en blijf gezond!


2 opmerkingen:

  1. Ja ook leuk voor een mondkapje. Jullie hebben gelijk hoor dat je de middagen dicht gaat. Veel te warm. Zo kunnen jullie lekker rustig aan doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie sloffen en leuke wol. Welke heb je hiervoor gebruikt? Groetjes Laura

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...