Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 15 augustus 2020

Mirakel !

Oooooh, wat is dit héérlijk! De temperatuur is gedaald, zelfs bínnen een beetje. Ik kan alles nog bewegen, alles doet het nog, ik sliep zowaar (bijna) de hele nacht in mijn eigen bed- geen gesjouw met ventilators, geen bank - ik voel iets dat lijkt op energie en ik laat geen zweetspoor achter. Yes! We zijn er weer 😉. En gelukkig ervaar ik dat niet alleen want er kwamen zowaar weer aardig wat klanten naar de winkel en we durfden samen het woord "wol" weer hardop uit te spreken!

Nu durf ik ook weer deze prachtige bollen Miracle te laten zien die de vorige keer in een mum van tijd op waren:

Een tweede assortiment is binnengekomen en dinsdag volgt de rest. Ik blogde hier al eerder over dit garen, je vindt daar alle informatie. Bestellen kun je rechtstreeks via onze webshop. De voorraad is écht beperkt, dus wacht niet te lang met bestellen. Op is in dit geval ook echt op. Wil je een bol ophalen in de winkel? Bestel dan toch alvast in via de webshop ("betalen bij afhalen") om zeker te zijn van je exemplaar.

Deze gebreide sjaal zoals hierboven is gemaakt van 1 bol en er wordt gebreid met verkorte toeren, waardoor de golfjes ontstaan. Het patroon wordt bij je bestelling toegevoegd.
Dit licht-getwijnde garen is 100% katoen op bollen van 200 gram = 800 meter. Aan één bol heb je dus genoeg voor een sjaal. Het garen is leverbaar in 6 verschillende kleur-verlopen:

Je kunt uiteraard met dit garen ook prima haken! 

Héél fijn weekend allemaal!


2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...