Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 29 augustus 2020

In de herhaling!

Dat was een leuke verrassing vanmorgen toen ik met mijn kopje koffie aan de keukentafel zat. Even een half uurtje voor de winkel opengaat met een krantje of een tijdschrift. Ik heb een abonnement op Landleven en dit keer zat er een creatieve bijlage bij!


Bij het doorbladeren zag ik tot mijn verrassing het artikel weer terug over de Labedissen:


Weet je het nog? 
Al in Januari 2019 werden er foto's gemaakt, je leest het hier nog eens na.


En vorig jaar november dan in Landleven:In deze Landleven staat een patroon van eenvoudige Labedissen (Mijntje) zonder duim, het pakketje is nog steeds te bestellen. Maar ook de andere polswarmers (Tannetje) met die prachtige ajoursteek is te breien. Ook dit pakketje staat nu in onze webshop. (was al een tijdje in de winkel beschikbaar maar ik was het vergeten in de webshop te zetten 😏)https://www.blij-dat-ik-brei.nl/c-5412879/labedissen-tannetje/

Je kunt daar standaard kiezen uit 3 kleuren maar uiteraard hebben we in de winkel nog véél meer keus. Neem gerust contact op als je ander garen of een andere kleur wilt.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...