Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 29 augustus 2020

In de herhaling!

Dat was een leuke verrassing vanmorgen toen ik met mijn kopje koffie aan de keukentafel zat. Even een half uurtje voor de winkel opengaat met een krantje of een tijdschrift. Ik heb een abonnement op Landleven en dit keer zat er een creatieve bijlage bij!


Bij het doorbladeren zag ik tot mijn verrassing het artikel weer terug over de Labedissen:


Weet je het nog? 
Al in Januari 2019 werden er foto's gemaakt, je leest het hier nog eens na.


En vorig jaar november dan in Landleven:



In deze Landleven staat een patroon van eenvoudige Labedissen (Mijntje) zonder duim, het pakketje is nog steeds te bestellen. Maar ook de andere polswarmers (Tannetje) met die prachtige ajoursteek is te breien. Ook dit pakketje staat nu in onze webshop. (was al een tijdje in de winkel beschikbaar maar ik was het vergeten in de webshop te zetten 😏)



https://www.blij-dat-ik-brei.nl/c-5412879/labedissen-tannetje/

Je kunt daar standaard kiezen uit 3 kleuren maar uiteraard hebben we in de winkel nog véél meer keus. Neem gerust contact op als je ander garen of een andere kleur wilt.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten