Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

zaterdag 1 augustus 2020

Zomers

Terwijl het citroencaketje in de oven staat en de tomatensap staat te pruttelen en indikt tot puree probeer ik een gaatje te vinden om te bloggen. Op een of andere manier vliegen de dagen voorbij.....
Tjonge, dat is weer even wennen - die zomerse temperaturen. Jullie weten dat ik absoluut geen fan daarvan ben, maar gelukkig ga ik er niet over. Het zal jullie niet verwonderen dat ik gisteren weer aardig gesmolten ben tijdens mijn avonddienst in het verpleeghuis. En van een mondkapje krijg je het niet kouder 😉. Gelukkig koelde het vandaag al weer een beetje af - althans búiten, op een of andere manier gloei ik altijd nog wat na, ofzo.... ik verheug me dan ook op de komende koelere dagen en ik hou mijn hart vast voor het volgende weekend - het blijft een beetje zomer! 
Wil je nog snel een zomerse top haken? Sascha bracht deze week een heel leuk patroon uit van een gehaakte zomertop:


Het topje is te halen in de maten S t/m XXL - het is gehaakt van katoen en haaknaald 4,5 mm.
Het gebruikte garen van Borgo de Pazzi hebben wij niet in het assortiment, maar we hebben in de winkel beslist een alternatief!
Het patroon kun je snel bestellen via Sascha's eigen webshop: alasascha.com
(en uiteraard ook in onze winkel)
Als je een beetje door-haakt is het klaar voor de volgende hittegolf! (helaas is het model niet helemaal "buk-proof" voor mijn werk 😁)1 opmerking:

  1. Ook ik ben geen fan van hitte en heel blij met het koelere weer. Het shirtje is echt leuk, maar duidelijk iets om rustig mee op een terrasje te zitten en vooral niet voorover te hangen als je geen inkijk wilt.

    Fijn weekend, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...