Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel idee├źn en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien ├ęn haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur, op afspraak!

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

vrijdag 28 augustus 2020

Beestjes

Het is weer vrijdag - schakeldag ­čśë. Van rollators en insuline naar stekenmarkeerders en proeflapjes. Het blijft soms even wennen. Op zondag en maandag heb ik daar iets minder last van omdat deze dagen de winkel niet open is maar op vrijdag heb ik wel het idee dat ik in 2 werelden leef als ik nog anderhalf uur de vragen beantwoord in de winkel en via mail. Maar manlief doet de boodschappen en dochterlief staat al vanaf 3 uur verse pasta te koken.... dus het gaat vast allemaal goed komen vandaag: ik krijg nog even een half uurtje om een leuk ideetje te plaatsen. 


Dit schattige lieveheersbeestje vond ik via Etsy, het patroon is in het Engels (betalen via Paypal). Van dezelfde ontwerpster is dit lieve bijtje


En voor de sokken-liefhebbers vond ik deze grappige sokken op Ravelry (patroon in Engels, met schema - gratis).


Ben je weer mooi onder de pannen voor het weekend!

Morgen is de winkel weer open van 9.00 - 16.00 uur.
3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...