Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 5 augustus 2020

Tijdloos

Met de warmte in het verschiet permitteer ik het me om af en toe een greep te doen in eerdere blogpost. Tenslotte mag een herhaling van een van de 3000 berichtjes best wel eens, toch?
Een toppertje uit het verleden is dit dekentje:
Ik maakte en het ligt nog steeds in onze winkel waar het vrijwel dagelijks wordt opgepakt. Tientallen varianten zijn er al van gemaakt, met meer of minder en andere kleurencombinaties. Na een aantal wasbeurten en het intensieve gebruik in de winkel ziet het dekentje er nog geweldig goed uit en dat geeft dan precies aan hoe mooi het blijft na verloop van tijd.
Nu er zoveel kleuren Softfun en/of Miami leverbaar zijn, zijn de mogelijkheden eindeloos en kun je het dekentje helemaal aanpassen aan je wensen. In onze webshop staan 3 varianten maar je kunt uiteraard ook je kleurtjes uitzoeken in de winkel of je wensen mailen.
De hele beschrijving van het dekentje vind je hier terug. Het blijkt een tijdloos ontwerp!
PS: bijkomend voordeel: je kunt eerst kleine vierkantjes haken - ideaal bij dit zomerse weer. In elkaar zetten kan dan weer als het is afgekoeld 😁.



1 opmerking:

  1. Inderdaad tijdloos en de kleuren zo makkelijk aan te passen aan je eigen smaak. Tuurlijk is het leuk om er een oudje in te gooien. Wij lezers weten ze ook niet allemaal meer toch. Voorzichtig aan met dit weer.

    BeantwoordenVerwijderen