Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 3 augustus 2020

Hitteplan

Het zal jullie vast niet zijn ontgaan dat het weer heet gaat worden deze week. Na vorige week vrijdag weet ik weer hoe deze warme dagen er bij mij inhakken - zeker nu ik nog 3 dagen in de week in de zorg werk. Op dit moment zijn de vrijdagen ook niet zo druk bij ons en Ali en ik hebben daarom besloten dat we voor deze week een beetje rustiger aan doen en deze week een hitteplannetje gaan volgen:


Woensdag & donderdag open van 9-17.00 uur
Vrijdag & zaterdag open van 9 - 13.00 uur
(op vrijdag ben ik er zelf niet, de rest van de week wel)

Toen ik vanavond nog wat ideeën zocht voor op dit blog kwam ik deze slippers tegen. Niet bepaald iets voor de komende week maar troost je: het wordt weer een keer koud!


Ik vond ze hier waar je een link vindt naar een Engels patroon en een Turks filmpje op Youtube. 
Het is niet meer dan een soort vierkant lapje gebreid met verkorte toeren. Als je verloop-garen gebruikt met een effen kleur krijg je een heel leuk effect.

Het zal wel aan deze rare tijd liggen maar ik kreeg bij het zien van dit lapje gelijk andere associaties 😉


Hou je taai, deze dagen en blijf gezond!


2 opmerkingen:

  1. Ja ook leuk voor een mondkapje. Jullie hebben gelijk hoor dat je de middagen dicht gaat. Veel te warm. Zo kunnen jullie lekker rustig aan doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie sloffen en leuke wol. Welke heb je hiervoor gebruikt? Groetjes Laura

    BeantwoordenVerwijderen