Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 28 augustus 2020

Beestjes

Het is weer vrijdag - schakeldag 😉. Van rollators en insuline naar stekenmarkeerders en proeflapjes. Het blijft soms even wennen. Op zondag en maandag heb ik daar iets minder last van omdat deze dagen de winkel niet open is maar op vrijdag heb ik wel het idee dat ik in 2 werelden leef als ik nog anderhalf uur de vragen beantwoord in de winkel en via mail. Maar manlief doet de boodschappen en dochterlief staat al vanaf 3 uur verse pasta te koken.... dus het gaat vast allemaal goed komen vandaag: ik krijg nog even een half uurtje om een leuk ideetje te plaatsen. 


Dit schattige lieveheersbeestje vond ik via Etsy, het patroon is in het Engels (betalen via Paypal). Van dezelfde ontwerpster is dit lieve bijtje


En voor de sokken-liefhebbers vond ik deze grappige sokken op Ravelry (patroon in Engels, met schema - gratis).


Ben je weer mooi onder de pannen voor het weekend!

Morgen is de winkel weer open van 9.00 - 16.00 uur.








3 opmerkingen: