Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 28 april 2020

Vrij

Ach, je kent dat wel. Je kijkt de hele week uit naar die ene vrije dag en dan ben je om 5 uur klaar met achterstallig werk 😁.... Na 2 late diensten kon ik het vanmorgen niet opbrengen om héél vroeg uit mijn bed te springen (ik val al niet zo vroeg in slaap omdat er nog zoveel door mijn hoofd spookt), en ik begon de dag op het gemakje. Even samen bijpraten, beetje opruimen, wasje draaien en een bakje koffie doen met een oranjesoes van gisteren. Na de koffie was het plan om even flink aan te poten, de pakketjes te verzenden die ik gisterochtend klaar had gezet en dan de héle middag te gaan lanterfanten. Tja. Dat was het plan...


Tot en met die soes kwam het plannetje wel uit....

De printer - nooit gedacht dat dat ding nog eens een essentieel onderdeel zou worden van de bedrijfsvoering - dacht er anders over. Die besloot de geest te geven - uiteraard net gevuld met nieuwe cartridges. Geen printer, geen patronen, geen verzendlabels, geen facturen, geen pakketjes op de post. Dus, reeds........
Het vulde uiteraard de rest van de morgen en een deel van de middag om een nieuwe te halen én te installeren. Gelukkig met assistentie van het jonge grut dat toch maar thuis zit, maar het "vulde" de dag weer aardig. Ik was al lang blij dat het niet op een gewone winkeldag was want op het moment dat je dubbelgevouwen onder het bureau een stekker wil steken gaat altijd nét de deurbel... 😉 Nou ja, er zijn heel wat pakketjes naar de post gebracht, net voor vijven. En vanavond dan maar lanterfanten, he?


(op een of andere manier lukt mij dat nooit zo goed, ik moet daar vast in bijscholen....)

Voor wie de lanterfant-fase al lang weer voorbij is: ik vond nog een mooie sjaal in de nieuwe Scheepjes Yarn - NOW Age:



Patroon uit Yarn 9 - NOW Age, materiaal Scheepjes Skies Light, 4 strengen in kleur 116. Prachtige katoenen sjaal met mooie kleurnuanches. Alle kleuren zijn weer volop op voorraad. 
Zo, en dan nu: lanterfanten....... en morgen is de winkel weer open!



4 opmerkingen:

  1. Lekker genieten van het lanterfanten Jeanet , met de benen omhoog. Groetjes Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ach, jammer van die printer, je had het zo verdiend, een lanterfantdag...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lekker breien of haken vind ik ook bij lanterfanten horen.... toch, groeten Mijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Apparaten weten verdraaid goed wanneer ze er mee moeten stoppen grrr. Ook altijd zonde van de inkt die verloren gaat. Hopelijk gaat deze weer jaren mee.

    BeantwoordenVerwijderen