Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
donderdag 9 april 2020

Lente!


Een nieuwe lente en een nieuw geluid:
Ik wil dat dit lied klinkt als het gefluit,
Dat ik vaak hoorde voor een zomernacht
In een oud stadje, langs de watergracht -
In huis was 't donker, maar de stille straat
Vergaarde schemer, aan de lucht blonk laat
Nog licht, er viel een gouden blanke schijn
Over de gevels in mijn raamkozijn.
(Herman Gorter)


Ach, misschien is het geluid dat we deze dagen horen niet helemaal wat we verwachten bij een nieuwe Lente maar we moeten het er mee doen. Samen redden we het wel!

 


Om iedereen wat op te vrolijken: dit jaar komt er een speciale Paas-Lente-editie van unicat. Heerlijk zachte pasteltintjes die helemaal passen bij de kleuren van het voorjaar. Deze kleur komt eind volgende week bij ons binnen en je kunt t/m maandag 13 april 18.00 uur deze bol bestellen. Deze kleur is een eenmalige uitgave en is na Pasen niet meer te bestellen.
De bol heeft een lengte van 900 meter. Wil je het patroon Marijke of Kleine Möwe erbij? Vermeld dat dan op het opmerkingen-veld bij je bestelling. Je vindt deze prachtige kleur hier in de webshop. Wil je de bol in de winkel op komen halen? Bestel dan toch via de webshop (kies voor "betalen bij afhalen") om zeker te zijn dat we een bol voor je reserveren.5 opmerkingen:

 1. Mooi Jeanet deze oppepper heb ik net even nodig.
  Gr uit Purmerend

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pràchtig. Meteen besteld. Tijd genoeg nu voor mooie dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kleuren. Heb zojuist een bol besteld. Ik mis mijn dagjes uit, richting Arnemuiden. Maar uiteindelijk komt het allemaal goed. We houden de moed erin. Fijne paasdagen allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze mooie kleuren zorgen voor een glimlach op mijn gezicht (ook al is de wereld er om heen wat donkerder dan gewoonlijk). Prachtige kleurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kleuren, past mooi in de lente.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...