Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 7 april 2020

Konijntjes

Volgend weekend is het Pasen en het wordt de merkwaardigste Pasen die ik ooit heb meegemaakt, maar dat zal beslist voor heel veel mensen gelden. Toch gaat de tijd gewoon door, dus ik zocht voor jullie een leuk ideetje voor de Paasdagen. Het is al aan de late kant maar misschien zit je toch wat meer thuis dan anders?
Onderstaand ideetje blogde ik al vaker in de loop van de blog-jaren en het blijft een geweldig ontwerp. En deze schattige eierwarmertjes doen in het in elke tijd van het jaar prima op tafel.


Dit lieve konijntje houdt je eitje warm. Ze is gebreid van katoen (handig om te wassen...). Het patroontje is van Little Cotton Rabbits (Engelstalig). Je kunt het patroontje kopen via Ravelry of Etsy.
Het patroontje is voorzien van heel veel foto's ter verduidelijking en alles wordt plat gebreid en later in elkaar gemaasd. Je kunt deze lieve eierwarmertjes breien in allerlei kleuren (bijv. van een Survival-pakket! je kunt bij het pakket ook aangeven of je felle of juist pasteltintjes wil, doe dat op het opmerkingenveld).
Het patroontje is niet bij mij te koop, alleen via bovenstaande websites.







1 opmerking:

  1. Ik ben toevallig vandaag toch nog maar begonnen aan de Eigenwijsjes. Om toch nog wat te geven aan onze dochter en schoonzoon.

    BeantwoordenVerwijderen