Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 14 april 2020

Aanpassen....

Het zijn rare tijden. En dat blijft nog wel even. Het vergt veel van ons allemaal en we zullen ons moeten aanpassen. Zoals ik jullie al eerder vertelde heb ik ook nog ander werk en op dit moment betekent dat eigenlijk dat ik 7 dagen in de week aan de slag ben. En toen kwam Corona...


Ik had uiteraard gehoopt dat het extra werk buiten de deur een beetje ruimte zou bieden maar het lijkt erop dat deze crisis een dingetje van héél lange adem gaat worden. Uiteraard merken ook wij dat de mensen niet op pad gaan (heel terecht!) maar nu er ook geen toeristen of dagjesmensen zijn die naar Zeeland komen is het écht een stuk stiller. Er kunnen geen workshops meer georganiseerd worden, geen brei-clubavonden. Het Brei- en haakfestival gaat ook niet door... Daarnaast lijken we buiten alle maatregelen te vallen en de vaste lasten en kosten gaan gewoon door.


Dus na weer wat slapeloze nachten en lang beraad hebben we besloten om vanaf nu de winkel op dinsdag te sluiten. Het geeft mij wat lucht - ook om nog eens nieuwe strengen te verven (wat ik zo ontzettend graag doe), administratie te doen (noodzakelijk kwaad 😏) of gewoon eens een dag vrij te zijn - en de andere dagen zijn we dan wat efficiënter bezig. 
Dat betekent dus dat ik zelf op woensdag, donderdag en zaterdag in de winkel ben - en Ali en/of Miriam op vrijdag. Nog steeds geldt: maximaal 2 klanten tegelijk in de winkel, afstand houden, het liefst pinnen en niet komen als je ziek of verkouden bent. Natuurlijk mag je altijd bellen of mailen voor advies of een bestelling. De bestellingen via de webshop gaan natuurlijk ook altijd door. 


Het doet echt wel een beetje pijn om deze maatregelen te nemen maar we zien op dit moment geen andere manier om het vol te houden en jullie willen vast nog wel dat er ná Corona nog een wolwinkeltje overeind blijft waar je aan de bolletjes kunt aaien, kleurtjes naast elkaar kan leggen, een goed advies krijgt en voorbeelden van dichtbij kan bekijken.


Openingstijden:
Maandag en dinsdag: Gesloten
Wo t/m Vrijdag: 09.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 16.00 uur
Zondag: Gesloten9 opmerkingen:

 1. Zorg ook goed voor jezelf Jeanet. Er komen vast weer betere tijden. Sterkte met alles

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel begrijpelijk om de winkel op dinsdag te sluiten zodat je aan andere zaken toekomt én ook je rust neemt. Dit is nodig om het op de lange termijn vol te houden. En vertrouw er maar op dat er ook weer betere tijden aanbreken. Maar tot dan zullen we ons aan de maatregelen moeten houden. Het is niet anders. Sterkte, houd moed en hartelijke groet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel begrijpelijk hoor! Je werkt tenslotte nu ook in de zorg, net nu dat virus opduikt, geen makkie! Maar we duimen dat het hierna weer beter gaat voor iedereen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij komen ieder voorjaar fietsen in Zeeland en iedere keer naar jouw winkeltje in Arnemuiden.Helaas nu niet toegestaan.Breiwinkels hier in Belgie mogen niet open zijn.Wol kan alleen online gekocht worden Hou het gezond Jeanet en hopelijk kunnen we in het najaar eens binnenspringen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel begrijpelijk!
  Hopelijk gauw weer andere tijden ... Zet 'm op!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Doen jullie goed Jeanet. Wat tijd voor je zelf en ook met je strengen bezig.
  We blijven positief en rekenen op betere tijden.
  Hou je haaks!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat doe je goed. Mijn ervaring is dat wanneer een winkel 1 dag sluit, de mensen zich snel aanpassen en komen wanneer je weer open bent. Dus, relax. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gezondheid gaat nu voor alles hoor. Inderdaad willen wij na deze crisis nog van jullie genieten. Houd moed en denk aan jezelf.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...