Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 21 april 2020

Vertraging

We zijn er misschien al een beetje aan gewend in deze weken maar het is niet anders:Alle leveringen en bestellingen zijn vertraagd. De meeste leveranciers blijven wel gewoon bestellingen verwerken maar werken met minder mankracht of hebben andere beperkingen. Zeker leveringen uit het buitenland - waar vaak meer beperkingen zijn opgelegd - duren nu gewoon wat langer voor ze in de winkel zijn. Ook het vervoer kost net 1 of 2 dagen meer. Dus vraag ik op mijn beurt weer naar een beetje geduld! Zodra een bestelling hier geleverd is wordt het per omgaande doorgestuurd.

Ondertussen geniet ik vandaag van een heuse vrije dag. Na ongeveer 8 weken volcontinu te hebben gewerkt in de winkel en in de zorg ben ik daar best aan toe. Nu nog even kiezen, wat gaat het worden? Achterstallig huishouden, de tuin opruimen, bijscholen voor mijn andere job, de verfpotten pakken en strengen verven, naar buiten of gewoon eens een poosje zitten? We gaan het wel zien!

Morgen sta ik weer voor jullie klaar in de winkel!8 opmerkingen:

 1. Geniet van deze dag en vergeet vooral niet om ook gewoon een poosje te gaan zitten en even helemaal niets doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Laat voor een keer eens de boel de boel. Een dagje niets doen is ook "doen" hoor. Pak een stoel een bakje koffie en een handwerkje, ga lekker in de tuin, of beter nog, ergens buiten, zitten. Doe vandaag alleen dat waar je zin in hebt. Even oefenen maar je kunt het. Geniet van deze mooie dag. Liefs van mij. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "niets" doen is het lastigste wat er is.... ervaar eens wat het je brengt...fijne dag gewenst!
  Roos

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker iets doen waar je weer energie van krijgt! En dat is volgens mij bij jou niet: lekker zitten en niets doen. Maar iets met je hobby: strengen verven of zo. Succes hoor, en geniet van deze dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lekker naar buiten, even alle beslommeringen van de afgelopen weken laten wegwaaien. Jeanet, geniet van je welverdiende vrije dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geniet van je welverdiende vrije dag, ik zou zeggen... wandeling aan de kust, beschut hoekje in de tuin, klein middagdutje...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hopelijk heb je weinig tot niets gedaan en genoten van jouw vrije dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Doe dat waar je jezelf het fijnste bij voelt. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...