Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 18 april 2020

Luipaardjes

Het is uiteraard heel jammer dat in juni het Brei- en Haakfestival niet doorgaat. We hadden jullie weer graag geïnspireerd met een heleboel mooie ontwerpen die je ter plekke had kunnen voelen en zien. Maar jullie houden het uiteraard nog een leer te goed. En natuurlijk zitten de ontwerpers niet stil... we hadden jullie die schattige luipaardje van Sascha heel graag laten zien.



Het is het nieuwste ontwerp van de lappen-poppenserie. Van dit leuke lappenpopje heb ik helaas nog geen pakketjes kunnen maken want er zijn op dit moment een flink aantal kleurtjes Stone Washed niet leverbaar (het zou zomaar met C* te maken kunnen hebben). Natuurlijk is het lappenpopje ook schattig in andere kleuren, zoals deze van Ans:


Sascha ontwierp er ook een mini-versie van. Deze patronen zijn nu al te koop via Ravelry of Etsy maar je kunt uiteraard ook even wachten tot het nieuwe boekje uitkomt in juni dat vol staat met 20 nieuwe, grappige, o-zo-leuke lappenpoppen! 


Kan-nie-wachten.....!








3 opmerkingen:

  1. Ze zijn Superleuk geworden, de nieuwe lappenpoppen van Sascha, ik kijk al uit naar haar boek!
    Groetjes Sofie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. AL weer van die mooie patronen van haar hand. Leuk hoor.

    BeantwoordenVerwijderen