Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 22 april 2020

Bloeddruk....


Zo'n dagje vrij als gisteren was natuurlijk écht heerlijk. Natúúrlijk heb ik naar jullie goede raad geluisterd en heb ik een hele poos in de tuin gezeten, genietend van de zon en de wind. Mijn sproeten - uiteraard de roestige uiteinden van mijn stalen zenuwen - sprongen één voor een door mijn velletje. Ik kon het niet laten om tijdens het genieten toch nog wat te doen, want zomaar uren naar een strakblauw hemel turen, dat kan mijn Calvinistische achtergrond natuurlijk niet trekken 😁.  Dus bond ik nog wat strengetjes af die later in de middag een mooi kleurbadje kregen van mij. En het droogde zoooo lekker.


Dat betekent dat de Survival-sokkenwol-pakketten ook weer geleverd kunnen worden! Je kunt ze hier bestellen. 
Vandaag begon ik dus weer met goede moed maar het liep niet bepaald zoals ik wou (dat zóu natuurlijk ook gewoon aan mij kunnen liggen...). Misschien is het feit nu pas echt doorgedrongen - na de persconferentie van gisteren - dat deze toestand echt nog héél, héél lang gaat duren. Eigenlijk wist ik dat natuurlijk al lang maar vannacht lag ik toch wel wakker van alle gevolgen die dit gaat hebben voor iedereen - voor een ieder op zijn eigen vlak. Maar het is wat het is, we gaan er het beste van maken.

Toen ik van de week naar mijn andere job reed kwam ik een dergelijk bord tegen:


eh,........ hóe dan? (wie heeft die slogan bedacht?)
Er zijn nu zó veel factoren waar ik geen invloed op heb.... 
en aan de inzet ligt het niet...

Afijn, de bloeddruk steeg vandaag al weer snel: Vandaag kreeg ik te horen dat o.a. de Paas-unicat-bollen een flinke vertraging hebben opgelopen. De levering staat ergens in een distributie-centrum in Duitsland en op een of andere manier zit er geen schot in het vervoer. Voor iedereen die wacht op zo'n mooie bol: even, even geduld nog. Zodra ze hier geleverd zijn gaan ze onmiddellijk naar iedereen op de post. Overigens zijn er vandaag wel veel andere bollen op de post gegaan, deze kwamen hier wel aan - snap jij het nog?

Verder mis ik mijn jaarlijkse vakantie-gasten. Voorlopig zal dat nog wel even blijven. Het is bizar hoe stil het is bij ons in Zeeland (voor een dagje best fijn maar voor weken of zelfs maanden?). Voor iedereen die Zeeland mist zocht ik nog wat kiekjes van onze wandelingen aan de kust:

En als je Zeeland erg mist:
Zet je koptelefoon even op, doe je ogen dicht en luister hier even naar! Ben je er toch bijna...

Voor iedereen die Zeeland mist en uiteraard voor alle Zeeuwen die binnen moeten blijven:

Dit Survival-pakket is een échte verrassing. Het is gevuld met allerlei brei- en haakprojecten (garens en patronen) die gerelateerd zijn aan Zeeland. We doen er ook nog een paar leuke extra's bij.
Voor jezelf maar je kunt het pakket ook naar iemand anders sturen (geef dat dan aan op het bestelformulier). Je kunt het Zeeuwse Survival-pakket hier bestellen.


Ik sluit maar af met Ali's motto: alleen de eerste 100 jaar zijn moeilijk..... 😉
Hou je taai en blijf gezond, allemaal!


4 opmerkingen:

 1. Mooi! Super leuk idee, die survivalpakketten! Houd vol!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik moest wel lachen om je opmerking over die sproeten en Ali's motto ☀️🙂. Ik woon in Noorwegen, hier gaan maandag de scholen weer open, dussss 'houd moed, het komt goed'

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een idee Jeanet die survival pakketten. Petje af voor jullie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, door die foto's mis ik Zeeland helemaal...

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...