Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
donderdag 2 april 2020

Konijntjes

Voorlopig zitten we met zijn allen thuis. Het is wat het is en we gaan er gewoon het beste van maken. Misschien heb je neigingen om de kinderen achter het behang te plakken (mwah...!) maar ik heb misschien een leuk ideetje om te maken van restjes wol. Eentje uit de oude doos maar dat mag de pret niet lukken. Kunnen de kinderen nog niet breien, dan willen ze misschien wel helpen om de lapjes in elkaar te rijgen tot lieve konijntjes:


Je vindt een (Engelstalige) beschrijving hier met heel veel plaatjes, succes verzekerd! En hier vind je het bijbehorende filmpje.


Ribbels breien is het makkelijkst maar tricotsteek of andere variaties kan uiteraard ook.

Ik verzamelde in de loop der jaren al héél veel ideetjes met konijntjes, je vindt ze allemaal terug onder het label konijntje

Deze is wel een van mijn favorieten:

4 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Кролик чудесный. Мы сидим дома. Удачного дня!

   Verwijderen
 2. Dat zijn hele leuke kleine konijntjes en heel makkelijk te maken. Ik ben ook fan van Madelein konijn zo mooi en lief. Konijntje en voorjaar - Pasen horen echt bij elkaar hè.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...