Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
woensdag 1 april 2020

Survival II

Het is een beetje behelpen in deze weken. Dit wereldwijde probleem treft nou werkelijk iedereen, er is geen ontkomen aan. Soms zijn het maar kleine problemen zoals vertraagde leveringen. Sommige leveranciers (uit Duitsland, Zwitserland, Italië of België) hebben te maken met veel strengere regels dan wij in Nederland en dan kan het gebeuren dat alles wat vertraagd en de pakjes-bezorgers werken zich een slag in de rondte om alles af te leveren. De levering van afgelopen maandag komt vandaag tussen 22.00 en 23.00 uur, daar blijf ik niet op wachten in de winkel.... 😏. Ondertussen ben ik nieuwe survival-pakketjes (survival voor jullie en voor mij) aan het bedenken en samenstellen. Deze week zijn dat 2 verschillende:

De eerste is het Survival-pakket Catania. In dit pakket zit het prachtige boek van Annemarie Benthem Crochet in the City plus 10 verschillende bollen Catania-katoen.:


Het boek bevat een heleboel verschillende haakpatronen waar je veel kleurtjes bij nodig hebt, met deze 10 kun je al flink aan de slag. Je kunt dit Survival-pakket hier bestellen. De kleurtjes kunnen per pakket verschillen.

Het 2e pakket is het survival-pakket-pannenlappen Dit pakket beval maar liefst 15 bolletjes Catania (effen maar ook enkele gemeleerde bolletjes, van sommige kleurtjes krijg je er 2). Bij dit pakket ontvang je 4 patronen van verschillende soorten pannenlappen! 


Maar uiteraard kun je de katoen ook gebruiken voor andere projectjes zoals amigurumi. En onder het label restjes vind je nog héél veel leuke ideetjes met katoen. Ook onder het label Catania vind je van alles. Dit Survival-pannenlappen-pakket bestel je hier
Hou je taai allemaal!!

1 opmerking:

  1. Leuke pakketten hoor. Wat zul jij blij zijn dat je nu ook parttime buiten de deur werkt. Al zal dat ook wel weer zwaar zijn met het virus dat zomaar ineens kan toeslaan waar dan ook. Sterkte en succes hoor.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...