Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 1 april 2020

Survival II

Het is een beetje behelpen in deze weken. Dit wereldwijde probleem treft nou werkelijk iedereen, er is geen ontkomen aan. Soms zijn het maar kleine problemen zoals vertraagde leveringen. Sommige leveranciers (uit Duitsland, Zwitserland, Italië of België) hebben te maken met veel strengere regels dan wij in Nederland en dan kan het gebeuren dat alles wat vertraagd en de pakjes-bezorgers werken zich een slag in de rondte om alles af te leveren. De levering van afgelopen maandag komt vandaag tussen 22.00 en 23.00 uur, daar blijf ik niet op wachten in de winkel.... 😏. Ondertussen ben ik nieuwe survival-pakketjes (survival voor jullie en voor mij) aan het bedenken en samenstellen. Deze week zijn dat 2 verschillende:

De eerste is het Survival-pakket Catania. In dit pakket zit het prachtige boek van Annemarie Benthem Crochet in the City plus 10 verschillende bollen Catania-katoen.:


Het boek bevat een heleboel verschillende haakpatronen waar je veel kleurtjes bij nodig hebt, met deze 10 kun je al flink aan de slag. Je kunt dit Survival-pakket hier bestellen. De kleurtjes kunnen per pakket verschillen.

Het 2e pakket is het survival-pakket-pannenlappen Dit pakket beval maar liefst 15 bolletjes Catania (effen maar ook enkele gemeleerde bolletjes, van sommige kleurtjes krijg je er 2). Bij dit pakket ontvang je 4 patronen van verschillende soorten pannenlappen! 


Maar uiteraard kun je de katoen ook gebruiken voor andere projectjes zoals amigurumi. En onder het label restjes vind je nog héél veel leuke ideetjes met katoen. Ook onder het label Catania vind je van alles. Dit Survival-pannenlappen-pakket bestel je hier
Hou je taai allemaal!!





1 opmerking:

  1. Leuke pakketten hoor. Wat zul jij blij zijn dat je nu ook parttime buiten de deur werkt. Al zal dat ook wel weer zwaar zijn met het virus dat zomaar ineens kan toeslaan waar dan ook. Sterkte en succes hoor.

    BeantwoordenVerwijderen