Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 31 maart 2020

Volhouden

Zojuist hoorden we in de persconferentie wat we allemaal wel verwachtten: dat we nog wel een poosje moeten volhouden.... Dat gaan we dan maar doen met zijn allen!

Ik blijf een beetje moeite houden met het bloggen over koetjes en kalfjes terwijl mijn hoofd aan zoveel andere dingen denkt. Ik heb zelf 2 hele makkelijke werkjes op de pennen (ik laat ze nog wel eens zien als ik wat verder ben...) want al te ingewikkeld moet het voor mij op dit moment niet zijn. 
Ondertussen gaat de tijd door en over een kleine twee weken is het al weer Pasen. Nog meer dan anders zijn we dan binnen. Mocht je het gezellig willen maken dan vind je bij Schachenmayr een leuk patroontje voor kleine eiermandjes van Catania:


Patroon kun je hier downloaden, ook in het Nederlands.

En zie je van de week door de bomen het bos niet meer?
Ben je thuis aan het werk sámen met manlief (je hoeft mij niet te vertellen hoe lastig dat kan zijn 😉), vliegen je kinderen elkaar in de haren, is je huishouden een puinhoop, bedenk dan:


Ik kwam deze tegen uit een blogpost uit 2012 mét dit heerlijke recept van eierkoeken.
Succes verzekerd!De winkel blijft geopend maar we houden alle regels in acht: er mogen maximaal 2 klanten tegelijk in de winkel. Hou afstand van elkaar, betaling met pin en komt niet als je verkouden of ziek bent!
Je kunt altijd je vragen stellen via mail en telefoon en we versturen dagelijks pakketje door het hele land. Vind je iets niet in onze webshop? Mail of bel gerust!


4 opmerkingen:

  1. Volhouden Jeanet��. Alles komt tegelijk op jou af dat een gevecht veroorzaakt met verschillende emoties. Maar alles komt goed hoor❤. Wij als Belgen geraken niet meer over de grens maar ooit komen we terug. Groetjes Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. In míjn huis hangt al jaren een tegeltje: "This house is clean enough to be healthy and dirty enough to be happy"!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...