Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 24 maart 2020

Survival

Ik had gisteren mijn blogberichtje nog geen half uur gepost of de nieuwe maatregelen rondom de Corona-crisis werden bekendgemaakt. Dat was dus een goede beslissing en dat geeft een ietsiepietsie rust in een heftige tijd. Ondertussen werkt mijn brein op volle toeren om te kijken hoe we het gaan redden in de winkel. Deze blijft nog wel open maar met de nodige restricties: er mogen maximaal 2 klanten tegelijk in de winkel en beslist niet meer omdat we anders de 1,5 meter niet kunnen handhaven. Ben je verkouden of hoest je? Blijf dan thuis!! Hou je bezoek aan de winkel zo kort mogelijk, natuurlijk begrijpen wij dat je graag iets te doen hebt thuis maar probeer dan thuis zo goed mogelijk uit te zoeken wat je nodig denkt te hebben.
Daarnaast verzoeken we om met pin te betalen. We maken steeds het pinapparaat schoon, en zorgen voor goede hygiëne.

Net zoals voor vele kleine ondernemers is dit uiteraard een moeilijke tijd. Terwijl de kosten doorgaan en de rekeningen binnenkomen moeten we zien te overleven. Daarom moeten we een beetje creatief ondernemen in afwachting van andere tijden. Ik maakte daarom een aantal survival-pakketten:
In elk pakket zit 100 gram effen, 3 x 100 gram gekleurde sokkenwol én een streng handgeverfde sokkenwol. Genoeg voor 5 paar sokken!
Wát er precies in zit qua kleur blijft een verrassing, ze zijn allemaal anders. Je kunt deze pakketten met 10% korting bestellen via onze webshop

Dat survival gaat 2 kanten op, he? Voor jullie een pakketje prachtige wolletjes waar je de komende weken wel even zoet mee bent, bovendien hoef je er de deur niet voor uit! En voor ons toch een manier om de bolletjes aan de man te brengen.

Volgende week probeer ik een nieuw pakketje te verzinnen! Heb je iets anders nodig en kun je dat niet vinden in de webshop (en dat zou makkelijk kunnen want de winkel heeft een veel groter assortiment dan de webshop), bel of mail dan even. 
Morgen ga ik de laatste strengen verven voor de abonnementjes, die gaan volgende week op de post. Wil je nog meedoen? Ik heb nog een paar "plekjes" vrij, je kunt de abonnementen hier bestellen.

En voor alles geldt: blijf gezond, hou je aan de regels en adviezen!


4 opmerkingen:

 1. Ik ga gelijk kijken en bestellen hoor. Ik wil jullie heel graag steunen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. goed idee, net een bestelling geplaatst

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het zijn voor iedereen moeilijke tijden en zeker voor kleinere ondernemers!! Wat een goed idee om deze survivalpakketjes te maken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie verrassingspakketjes.
  Veel succes de komende tijd!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...