Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 14 maart 2020

Géén Brei- en Haakclub in maart!

Uiteraard houden wij ons ook graag aan alle regels en adviezen rondom het Corona-virus en daarom gaat deze maand de Brei- en Haakclub niet door!


De eerst volgende datum voor de Brei- en Haakclub is dan donderdag 9 april (uiteraard onder voorbehoud). Alle andere data vind je hier terug.   Op dit moment is er nog geen nieuwe datum bekend. Zodra we weer gaan beginnen geef ik dit weer aan op mijn blog!

De winkel is open op normale openingstijden. De webwinkel uiteraard altijd en als je iets daar niet vinden kan mag je altijd even bellen of mailen. Mocht je veel thuis zitten en inspiratie nodig hebben: lees alle 3000 berichtjes op mijn blog nog maar eens door, je komt vast iets moois tegen 😉. 
Hou je taai allemaal!2 opmerkingen:

 1. Leuke stukjes schrijf je! Ben blij dat ik je winkel ontdekt heb.
  Veel gezondheid gewenst de komende tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig kan thuis breien, haken en naaien wel gewoon doorgaan.
  Fijn dat winkels zoals die van jou gewoon bereikbaar blijven.
  Keep calm ... en laten we hopen dat we het virus gauw te boven zijn.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...