Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 7 maart 2020

Draadjes en Praatjes - een cadeautje!

Het is al bijna een jaar geleden dat we startten met onze Facebookgroep Draadjes en Praatjes: een groep waar je foto's en berichtjes kan plaatsten van alles wat je met onze garens hebt gemaakt.


En wat is dit een leuke groep! Er zijn al bijna 1000 leden en al honderden foto's zijn gedeeld van de meest uiteenlopende projecten. Van handgeverfde garens tot unicat-projecten, tante Zoetjes' beddengoed, sokken, knuffels, pannenlappen en nog veel meer. Iedereen helpt elkaar op weg en het is een bron van creativiteit geworden.

Om te vieren dat we de 1000 leden naderen is het tijd om een cadeautje weg te geven. Onder de leden van deze facebookgroep ga ik 3 cadeautjes uitdelen. 



  • Een pakketje voor de schitterende DauwdruppelsjaalDauwdruppelsjaal van Sascha (2 strengen prachtige Lamana Piura Arte en het originele patroon)

  • Een bol Unicat van 900 meter. Voor een prachtige sjaal, omslagdoek, dekentje of een Mandala.
Unicat

Hoe doe je mee? Zorg dat je lid bent/wordt van onze Facebook-groep Draadjes en Praatjes. We vinden het uiteraard heel fijn dat je een projectje met ons deelt - de enige voorwaarde is dat het garen dat je gebruikt hebt bij ons gekocht is. De groep is niet bedoeld voor andere dingen - daar zijn al zoveel andere groepen voor. 

Volgend weekend (14/15 maart) maak ik in de Facebook-groep Draadjes en Praatjes de winnaars bekend!

*************



Let op! A.s. woensdag 11 maart is de winkel gesloten i.v.m. Biddag






Geen opmerkingen:

Een reactie posten