Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 23 maart 2020

Het Brei- en Haakfestival gaat niet door.

Het zal jullie misschien niet verbazen maar dit weekend hebben we de knoop doorgehakt:

Het 5e Zeeuwse Brei- en Haakfestival gaat NIET DOOR .


Het is op dit moment totaal niet duidelijk hoe de toekomst er uit gaat zien, kunnen we en mogen we nog iets organiseren? We staan nu op het punt dat we grotere kosten moeten gaan maken als we het door willen laten gaan en dat risico gaan we niet nemen! Natuurlijk is het ontzettend jammer maar het is niet anders en ieders gezondheid is veel belangrijker. 
En naast alle andere perikelen hadden we geen trek in nog meer slapeloze nachten 😉.
Ik hoop op jullie begrip ervoor....

We kijken maar van dag tot dag - misschien organiseren we wat in het najaar en anders gewoon volgend jaar! We zijn wel van plan om in juni een paar leuke acties te organiseren, dus blijf het maar volgen!

9 opmerkingen:

 1. Ontzettend jammer maar heel begrijpelijk. Je kunt in deze situatie niet allerlei onkosten gaan maken in de onzekerheid of het door kan gaan. Fijn dat je wel iets gaat doen in juni - het wordt wel een hele saaie tijd zo zonder allerlei evenementen en activiteiten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer, maar wel een heel wijs besluit.Ik blijf je blog volgen en niet alleen voor de acties!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Natuurlijk begrijp ik je besluit om het festival te cancellen. Met zoveel onduidelijkheid kies je beter het zekere voor het onzekere. Dapper besluit! Het bespaart jullie veel stress en wellicht (financiële) problemen. Voor een bolletje wol kunnen we nog altijd in de winkel of in de webshop terecht.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed en wijs besluit hoor en natuurlijk jammer. t Is niet anders.
  Volgend jaar beter.
  Eerst mijn voorraad op maken en dan on line bestellen.
  Fijn dat dat kan.
  Groetjes Wytske

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Best jammer, maar een goede beslissing. Ik zet 2021 dan in mijn agenda...
  Fijne groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat jammer.maar verstandig. Had mij er zó op verheugd en al een plekje op de camping besproken. Er zijn ergere dingen..Maar toch... Blijf gezond allemaal. Groetjes Marieke.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Verstandig besluit, en volgend jaar kunnen we ons nog meer op verheugen om heen te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Jeannet! Verstandig besluit! Maar ik zat te denken, ik ben op dit moment aan het proberen voor mijn ouders een mondkapje te naaien. Ze zitten allebei in een risicogroep. Echt een succes is het niet want ik ben geen naaister. Is dat niet wat voor jullie atelier? Er is een enorme vraag en je zou ze in je webshop kunnen verkopen! Succes!! Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel jammer. Maar een begrijpelijk besluit.
  Hopelijk in het najaar of volgend jaar in de herkansing.
  Veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...