Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 26 maart 2020

Van de nood......

Terwijl de hele wereld krakend en piepend in de remmen gaat en deels stilstaat heb ik het idee dat ik harder ren dan ooit. Hoewel het in de winkel erg stil is ben ik toch aardig bezig want de telefoon gaat nogal eens een keer en ook de mailbox vult zich met allerlei vragen. Veel mensen maken van de nood van het binnenblijven toch een deugd en gaan lekker handwerken. Gelukkig kwam vandaag het nieuwe magazine Let's get Creative binnen: wat een geweldig magazine is dit weer!


Het is een prachtig magazine (76 bladzijden - € 8,95) boordevol haak- en breipatronen voor de zomercollectie 2020. Diverse bestaande en nieuwe Borgo de Pazzi garens zijn hierbij gebruikt, en wij hebben verschillende garens in de collectie! Het is voor ieder wat wils. De 21 patronen zijn ontworpen door diverse bekende en minder bekende ontwerpers.

Hier een indruk:

Het magazine is verkrijgbaar in de winkel en via de webshop. Volgende week probeer ik de garens van Borgo de Pazzi (mét alle nieuwe kleuren) weer in de webshop te zetten, dat gaat me deze week niet meer lukken. Morgen ben ik zelf niet in de winkel maar wordt Ali bijgestaan door Miriam!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...