Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 18 maart 2020

Space Soxx

Vorige week kwam er een doosje prachtige sokkenwolletjes binnen die ik vandaag in de website heb gezet. Tussen alle ongebruikelijke dingen die we deze dagen zien, horen en doen probeer ik het gewone werk zoveel mogelijk op te pakken. Ondertussen is het best vol geworden in ons huishouden nu beide kinderen thuis zitten. Het zoeken naar een baan(tje) is voor hen niet bepaald makkelijker geworden. Maar we maken er - zoals al die anderen - maar het beste van. Ondertussen draaien de wereld en de natuur gewoon door. Voor onze winkel is er een klein lente-feestje aan de gang:


De hofmakerij kan geen mooier plekje vinden:Dit gaat gewoon door, he? Zorgen of niet, het wordt gewoon lente! Kijk af en toe maar eens even naar buiten en geniet ervan!

Afijn, nu die sokkenwol 😉: 6 nieuwe kleurtjes liggen er weer op de plank onder het thema Space Soxx:


Het zijn 6 mooie, licht verlopende kleuren met af en toe een accentje. Je kunt ze allemaal terugvinden in de Webshop bij alle sokkenwolletjes. Ze kregen namen van de zon, de maan en planeten (die overigens ook gewoon rustig door blijven draaien!).Hou je taai allemaal! Blijf gezond, "bij de dag leven" kun je nu best letterlijk nemen 😘.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...