Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 28 maart 2020

Voorzichtig...

Het is bizar dat in enkele weken tijd alles zo is veranderd. Je komt het C-woord overal tegen of je dat nu wilt of niet. Op een of andere manier treft het echt iedereen. Laat ik vandaag eens beginnen met een paar foto's van de prachtige bloesem hier voor de deur:


De eerste blaadjes beginnen al te vallen en als het volgende week minder mooi weer wordt zal het erg hard gaan. Maar het groen komt dan snel weer tevoorschijn!
De natuur gaat gewoon zijn gangetje hoor...


Ondertussen knarsen mijn hersenen om alternatieve manieren te vinden om de winkel draaiende te houden, het zal je niet verbazen dat ik een beetje voorzichtig ben met grote hoeveelheden te bestellen. Tenslotte wil ik ook mijn leveranciers - die in hetzelfde schuitje zitten - kunnen blijven betalen.
Half volgende week ga ik weer een nieuwe bestelling plaatsen voor de volgende artikelen:

Een heerlijk royale doek in vrolijke kleuren, verkrijgbaar in 2 kleurstellingen.
Je krijg bij de bestelling zowel het haak- als breipatroon.
Je vind deze pakketten hier in de webshop.Dan komen er ook binnenkort pakketjes binnen voor deze nieuwe sjaal "Speckle"


Deze royale omslagdoek is gehaakt. Het is een combinatie van 3 gemêleerde bollen.
Voor de omslagdoek zoals afgebeeld (India)

Maar ook deze pastel-combinatie is mogelijk (Suisse)
Natuurlijk krijg je het haakpatroon erbij!Je vindt deze sjaal hier terug in de webshop.

En deze ken je vast ook nog wel?
De blogpost vind je hier en bestellen kan via de webshop.
En wil je toch liever voor de komende winter aan de gang? Ook de Maya-taarten kunnen dan meebesteld worden! Voor alle ideeën over dit garen zoek je onder het label Maya en de bollen bestel je hierDe levertijd van deze garens/pakketten is ongeveer 2 weken. Dus dit heb ik op dit moment nog niet in de winkel! Zit er wat voor je bij? Bestel dan een dezer dagen! Dan bestel ik precies wat je wilt (ik loop dan niet te veel risico en jullie krijgen precies wat je wilt!). 

Blijf gezond allemaal!


3 opmerkingen:

 1. Lieve Jeanet, wat zal het lastig voor jullie zijn. Daarom heb ik van de week weer een mooie unikat bij je besteld. De natuur gaat inderdaad door, ik liep van de week bij ons in de Bernisse, en dacht, het word toch weer lente, de vogels gaan weer broeden. Daar mogen wij ook weer naar uitzien, het word weer een keer beter.
  Gods zegen voor jou en je gezin !
  Groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sterkte Jeannette in deze vreemde tijd mooi die bloemenfoto's een fijne zondag toegewenst

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig die bloesem.
  Wat een mooi garen, de Maya. Ik kende het nog niet. Nu nog ander mooi winters garen thuis liggen. Ik ga onthouden dat jij dit garen hebt.
  Heel veel sterkte in deze onzekere tijden!
  Groet, Ilse

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...