Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 9 maart 2020

Inspiratie!

Nou, ik heb wat teweeg gebracht met mijn oproep voor de Draadjes en Praatjes-Facebookgroep. Wat een reacties en vooral ook: zóveel foto's van prachtige creaties. In 2 dagen tijd inspiratie voor een heel jaar 😊.
Je kunt je altijd nog aanmelden voor de groep en doe je dat voor het eind van de week, dan maak je kans op een van die 3 prachtige prijzen.


Ondertussen ben ik zelf best "bezig". Ik ga zo weer een late dienst draaien bij mijn nieuwe baan. Het zal je niet verbazen dat dat best wat energie vergt. Tussendoor gaan alle dingen gewoon door en ik verheug me er dan ook op om binnenkort weer een heleboel strengen te gaan verven voor het abonnement. Wil je nog meedoen? Meld je dan snel nog aan. De inschrijving sluit nu echt binnenkort!

Niet vergeten: deze week zijn we op woensdag gesloten i.v.m. Biddag.
En nu gauw broodtrommeltje vullen voor vanavond - toedeledoki, allemaal. Morgen meld ik me weer!

1 opmerking:

  1. Heel veel succes vanavond. Dus al die honderden mensen hebben gereageert. Daar heb je een dagtaak aan om ze te lezen.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...