Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 30 januari 2020

Voor de Agenda: 6 juni 2020 - het 5e Zeeuwse Brei- en Haakfestival!

Helaas, helaas: i.v.m. de Corona-crisis heb ik besloten dat het Breifestival op 6 juni 2020 NIET doorgaat. We verschuiven het naar later of naar volgend jaar!

Tadaratataaaaaaaaaaaaaa: Daar is hij weer! 
De aankondiging voor het Zeeuwse Brei- en Haakfestival - editie 2020!


Het is dit jaar een jubileum: Voor de 5e keer vullen we de Markt in Arnemuiden met tafels, stoelen, tenten én enthousiaste handwerksters. Dit jaar dus op 6 juni, vanaf 11.00 tot 16.00 uur kun je je hart weer ophalen op de grootste brei- en haakclub in verre omstreken.

Verwacht dus geen beurs of markt - hoewel we uiteraard ook mooie garens verkopen op die dag - maar een gezellig treffen met mensen uit het hele land en daarbuiten die houden van handwerken. Ook dit jaar gaan we weer ons best doen om jullie te vermaken met kleine workshops en enthousiaste ontwerpers en bloggers. Uiteraard is ook dit jaar de toegang weer vrij!
Ben je al eerder geweest? Dan hoef ik je niets uit te leggen 😉 en staat de datum wellicht al in je agenda! Kom je voor het eerst? Van harte welkom!

Op dit YouTube filmpje van Annemarie krijg je een indruk.




Er moet nog héél veel geregeld worden, nog veel plannen uitgevoerd (en ja, we gaan weer garens verven!). Maar de dátum staat vast!
Zegt het voort, zegt het voort..... wij hebben er nu al zin in.



Wil je nog eens terugkijken naar vorige edities? Onder het label Brei- en Haakfestival heb ik alle logjes verzameld van alle festivals bij elkaar.






4 opmerkingen:

  1. Jippie goed om te horen staat genoteerd.
    Gr Wia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er heel gezellig uit!
    Het is wel heel ver rijden heen en weer op één dag ... maar wie weet ...
    Succes met de voorbereidingen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Och, ik had het vorig jaar al zien passeren op je blog. Zal het in mijn agenda zetten en wie weet kom ik uit het verre België eens langs, lijkt me leuk!

    Fijne groetjes Sofie

    BeantwoordenVerwijderen