Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 21 januari 2020

Miss Marple

Goeie grutten, wat is het vandaag koud en mistig. Dan realiseren we opeens dat het nog midden in de winter is en we best nog wat warmte nodig hebben. Ik breide onlangs deze o-zo-zachte Miss Marple sjaal van een bontgaren en een bijpassend draadje:


Het ontwerp is op Ravelry bekend als Miss Marple Scarf en ik blogde er al heel lang geleden over onder de naam Ascot-sjaaltje (ach, het beestje moet een naam hebben). 
Miss Marple is ontsproten aan het brein van Agatha Christie en die zie ik dit sjaaltje beslist wel dragen 😉 


Ik maakte dit keer een winterse variant, gebreid van 2 bollen DMC Samara en 1 bol Lang Yarns Faith. Het breien is niet moeilijk en op naalden 5 en 6 ben je zo klaar. Het bontgaren is zo heerlijk zacht, je blijft er aan voelen!Voor dit sjaaltje maakte ik 5 kleurencombinaties (zolang de voorraad strekt) en ik schreef het patroontje voor deze variant uit in het Nederlands - dit krijg je uiteraard bij je bestelling meegestuurd.
Je kunt de pakketjes hier terugvinden in onze webshop.
1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...