Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 25 januari 2020

Voor de kleinsten

Verlangen jullie ook zo naar het voorjaar? Ik geniet meestal wel van de wintermaanden maar nu moet ik toch bekennen dat het kille, grijze weer me een beetje benauwt en doet verlangen naar langere avonden en vooral naar een blauwe, stralende hemel met een zonnetje erbij. Maar 's morgens hoor ik toch al een schorre vogel zingen dus we gaan de goede kant op! Om een beetje vooruit te kijken:


Deze schattige vestjes zijn bedoeld voor de allerkleinsten. Het patroontje Anna is van Wieke en gaat van baby tot peutermaat. De vestjes zijn gehaakt met Durable Cosy Fine, de heerlijke katoen/acrylmix die verkrijgbaar is in zoooooveel kleuren. En natuurlijk kun je al deze kleurtjes verwerken in vrolijke streepjes. Wij hebben de Cosy Fine in heel veel tintjes in de kast.


Het uitgebreide Nederlandse patroontje koop je via Ravelry (Engels ook verkrijgbaar). Hier krijg je toch een heel klein beetje voorjaarsgevoel van?

Fijn weekend!


2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...