Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 25 januari 2020

Voor de kleinsten

Verlangen jullie ook zo naar het voorjaar? Ik geniet meestal wel van de wintermaanden maar nu moet ik toch bekennen dat het kille, grijze weer me een beetje benauwt en doet verlangen naar langere avonden en vooral naar een blauwe, stralende hemel met een zonnetje erbij. Maar 's morgens hoor ik toch al een schorre vogel zingen dus we gaan de goede kant op! Om een beetje vooruit te kijken:


Deze schattige vestjes zijn bedoeld voor de allerkleinsten. Het patroontje Anna is van Wieke en gaat van baby tot peutermaat. De vestjes zijn gehaakt met Durable Cosy Fine, de heerlijke katoen/acrylmix die verkrijgbaar is in zoooooveel kleuren. En natuurlijk kun je al deze kleurtjes verwerken in vrolijke streepjes. Wij hebben de Cosy Fine in heel veel tintjes in de kast.


Het uitgebreide Nederlandse patroontje koop je via Ravelry (Engels ook verkrijgbaar). Hier krijg je toch een heel klein beetje voorjaarsgevoel van?

Fijn weekend!


2 opmerkingen: