Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 18 januari 2020

Zeg het met......letters.....

Soms kom ik iets tegen waarbij ik denk: "Waarom heb ik dat nou zelf niet bedacht?" 😉
Maar gelukkig hoef ik niet alles zelf te bedenken! Dit vind ik nou een leuk idee:Deze kussens zijn gehaakt met de tapestry-techniek en je kunt de letters kiezen die je wil in een mooi klassiek lettertype. Via Etsy kun je het patroon van de gewenst letters bestellen (of desnoods allemaal!). Maar je kunt in deze Etsy-shop ook terecht voor kussens met woorden of thema's. De patronen zijn in het Engels maar met schema's is dat geen probleem.


En de wol? Die hebben wij! 😁
Fijn weekend....

2 opmerkingen:

  1. Ik ben geen haakster, maar een breister en er bestaat een boek: Letters breien - Catharine Hirst en Erssie Major. Staan ook van die leuke projecten in. Ook het complete alfabet in diverse stijlen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt heel mooi.
    Ik ben dol op letters. Ben blij met deze tip van jou. Bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...